Övriga Branscher

Riskkapital, finansiella tjänster, teknikkonsulter, verkstadsindustri, resebranschen m.m.

Affärsjuridiska tjänster, t.ex. bolagsrätt, avtal och avtalsförhandlingar, immateriella rättigheter (t.ex. patent, design, varumärken, upphovsrätt och databaser) för bolag inom bl.a. riskkapital/venture capital, teknikkonsulter, verkstadsindustri och resebranschen

Övriga Branscher

I Navia Law finns erfarenhet av att arbeta med bolag i ett flertal olika branscher, t.ex. riskkapital, finansiella tjänster, teknikkonsulter, verkstadsindustri och resebranschen, och särskilt av arbete med avtal inom tillverkning, marknadsföring och försäljning av produkter och tjänster, både på säljarsidan och köparsidan.

 

Navia Law är generellt sett särskilt starkt inom avtal och avtalsförhandlingar och för klienter där immateriella rättigheter (t.ex. patent, design, varumärken, upphovsrätt och databaser) är en viktig beståndsdel i verksamheten.

 

Intresserad av att veta mer?

Läs gärna mer om affärsjuristen Jonas Gibson eller se exempel på Navia Laws klienter och vad de har att säga om Navia Law.

 

Personlig kontakt

För ytterligare information om Navia Law, de juridiska tjänsterna eller en offert är ni givetvis varmt välkomna att ta en personlig kontakt.